Jangce nap, alapítva 1994-ben több mint 1.5GW szolgáltatott fotovoltaikus napelemek és millió egységek, akkumulátor, napelemes töltő vezérlők és inverterek. Célunk, fejlesztése, gyártása, és a megoldásokat a leg--bb megbízható és költséghatékony napenergia minden sarkába a világon.

Jangce Solar egy megújuló energia vállalati összpontosító fejlesztési, termelési rendszer-integráció, értékesítés és szolgáltatás. Termékek közé tartoznak a Poly-kristályos PV panel, Mono-kristályos PV panel, szelep szabályozza vezet sav (VRLA) akkumulátor, napelem töltésvezérlő, solar inverter, a Turn-key Off hálózat és a rács a napenergia-rendszerek.

Napelemes modul üzemünkben 90.000 négyzet méter, több mint 750 alkalmazottal rendelkezik. A hangsúlyt a menedzsment, a kutatás és a fejlesztés Jangce Solar folyamatosan gyárt élvonalbeli termékeket. A modulok tól 5W ~ 330W és a jóváhagyott TÜV, UL, CE, IEC61215, IEC61730, CSA, CEC, JET. A napelemes termelési kapacitása elérte 320MW 2015-ben.

Az akkumulátor gyárilag 80.000 négyzet méter, több mint 700 alkalmazottat. Által Jangce Solar akkumulátorok szerepeltetni 2V & 12V VRLA, AGM típusának, VRLA-GEL típusa, OPzS és OPzV is alkalmazható Solar Power Plant tároló, Wind Energy Storage, távközlési, UPS, tűzjelző rendszer, vészvilágítás, stb. A termelési kapacitás az akkumulátor elérte az 1 millió darabot 2015-ben.

Napelem töltésvezérlő és az Inverter üzemünkben 11.000 négyzet méter, több mint 150 munkatárssal rendelkezik. A töltés vezérlő és tett Jangce Solar inverterek közé PWM vezérlő, MPPT vezérlő, tiszta szinusz hullám inverter. Minden típusú inverterek és vezérlők jóvá CE, UL. A termékek további 80 különböző országokba exportálták.

Jangce Solar a kulcsrakész integráció rendszert, amelyek magukban foglalják, solar, LED világítás, energiatermékek is kínál. Van telepítve és fektetett több mind együttesen és önállóan Kína és külföldön.

A cég szigorúan követi ISO9001 minőségbiztosítási rendszer. Naprakész, Jangce Solar nagyrészt rájött, gyártósor automatizálás importált korszerű berendezések és technológia Németországban, az USA és Japán. Tartunk a szigorú ellenőrzés a bejövo ellenorzés, a termelési folyamat, a késztermékek ellenőrzése. Minden termék TÜV IEC(Germany), a UL(America), a JET (Japán), a CSA (Kanada), a CEC (Ausztrália) és a CE bizonyítvánnyal. A kiváló minőség és jó hírneve, a Jangce napelem és az akkumulátor exportálták további 120 különböző országok a világ, különösen az amerikai, Németország, Egyesült Királyság, Japán.

Jangce Solar továbbra is az innovációt és a megújuló energia termék portfólióját, hogy segítse a világ, tisztább és szebb jövőt teremt.