Néhány szempontot érdemes megjegyezni, amikor a napelemes utcai fényszabályozót cseréli.

A napelemek élettartama általában körülbelül 20 év, a fényforrások élettartama általában körülbelül 8 év, és a pólusok alig vannak törve. Ma az Anhui Jingneng Solar Controller szerkesztője bemutatja Önt, ha a napelemes utcai fényszabályzó hibásan működik, és odafigyelnünk kell arra, hogy mit kell kicserélni egy új vezérlőre.


Mindannyian tudjuk, hogy a napenergia utcai világítási projektek tartalmaznak napenergia utcai fényvezérlőket, akkumulátorokat, napelemeket, fényforrásokat és fényoszlopokat. A napelemes utcai lámpák vezérlőinek és elemeinek garanciaideje általában 3-4 év, tehát az Anhui Jingneng Solar Controller szerkesztője szerint a napelemes utcai világítási rendszerekben a napelemes utcai fényszabályozók és az elemek könnyen elveszítik az árukat, majd a napenergia amelyeket figyelembe kell venni, amikor az utcai lámpák vezérlője meghibásodik:


1, az akkumulátor típusa. Vigyázzon az ólomsav- vagy gélelemekre vagy a lítium-elemekre. Az akkumulátor típusa eltér, és a vezérlő választása eltér, mert az akkumulátor töltési paraméterei eltérőek.


2. A fényforrás ereje. Ha 30 W vagy kevesebb, használjon 10A áramszabályzót. Ha 30 W-tól 60 W-ig terjed a 20A vezérlő, akkor a 12 V rendszerfeszültségre utal. 24 V feszültség esetén a teljesítmény szorozva 2-del.


3. A napenergia ereje. Ha kevesebb mint 150 W, használjon 10A vezérlőt, és használjon 20A vezérlőt 150W és 250W között.


4. A fényforrás gyöngyének elrendezése. Ha ez több, mint 3 karakterlánc, akkor használja a lecsökkent utcai lámpavezérlőt, legalább 4 karakterláncot, és használja a fokozatos napelemes utcai lámpavezérlőt, amely legfeljebb 14 karakterláncot tartalmaz.


5. A fényforrás rendelkezik-e beépített meghajtóval. Az Anhui Jingneng Solar Controller szerkesztője úgy véli, hogy ha maga a fényforrás rendelkezik meghajtóval, akkor a vezérlő egy szokásos napenergia utcai fényvezérlőt használ. Ha nincs hajtóerő a fényforrásban, akkor vásárolnia kell egy állandó áramvezérlésű integrált gépet.