Milyen előnyei vannak a fotovoltaikus erőművek otthoni telepítésének?

Milyen előnyei vannak a fotovoltaikus erőművek otthoni telepítésének? A&riportere által végzett átfogó vizsgálat megállapította, hogy elsősorban a fotovoltaikus erőművet a tetőre telepítik, amelynek jó hőszigetelő hatása van, és csökkenti a légkondicionáló használatát nyáron, ami energiát eredményezhet megtakarítási és kibocsátáscsökkentő hatások. Minden kilowatt fotovoltaikus energia előállítása egyenértékű a 0 4 KG szén égetésének csökkentésével, a szénkibocsátás közel 1 KG-val történő csökkentésével és a por csökkentésével 0. 27 KG-val, amely nem szabad alábecsülni életkörnyezetünk javítása érdekében.


Másodszor, a fotovoltaikus energiatermelés csúcsa egész évben nyáron van, és a&országban a 39 energiahiány is nagyrészt nyáron van. A nemzeti villamosenergia-fogyasztás szempontjából a fotoelektromos energia jól kiegészítheti a nyári energiahiányt. Ugyanakkor a fotovoltaikus energiatermelést napközben végzik, és a szociális üzleti tevékenységek villamosenergia-fogyasztása elsősorban a nap folyamán történik. A fotovoltaikus energiatermelés és az áramfogyasztás eseményei és igényei csak megegyeznek.


Harmadsorban, a tetőtéri fotovoltaikus energiatermelés nem foglal el értékes földterületeket, és a helyszínen történő energiatermelés és a hálózathoz kapcsolódó energiafogyasztás tipikus példái az elosztott energiafelhasználásoknak, amelyeket az állam aktívan támogat.