Beszélje meg a napelem panel életét és az akkumulátorgyártás gyártási folyamatát.

Az emberek életének gyorsuló ütemével az emberek hangja a zöld energia egyre magasabbra emelkedik, és a napelemes lámpák zöld energiatakarékos és környezetbarát termékek egyre nagyobb figyelmet kapnak. Abban az esetben, ha a napelemes világítás kevéssé kínálkozik, sok kisvállalkozás emelkedik, elkezdte bevonni a napelemes lámpák kutatását és fejlesztését, hanem azért, mert a technológia nem felel meg a tényleges életkor követelményeinek, és a napelemes lámpák változó minőségéhez vezet , a napelemes lámpa élettartama jelentősen csökken.

Ha a napelemek élettartamának korlátja van, akkor napelemekkel kell kezdeni. Mivel a napelemes lámpák fő elemei a napelemes lámpák fő alkotóelemei, és korlátozzák a legfontosabb alkatrészek élettartamát, és a napenergia-előállító rendszer főleg napelemekből, napelemes szabályozókból és akkumulátorokból áll.

Tehát mi korlátozza a napelemek életét? A főbb korlátok a következők:

(1) fényhatás. PN kombinációs fok és a szilícium tisztasága határozza meg a szilárdság a napelemek generálnak villamos energiát ugyanabban a világításban, az idő múlásával, a kombináció mértéke a PN fog robbanás, így vezet a fényhatás hatékonysága csökken, a fényhatás csökken, a veszteség élettartama.

(2) környezet. Az idő múlásával a napelemek túl nagy porát is lefedik, így a teljesítmény átalakítási hatékonysága csökken, mivel a napelemek nagy mennyiségű port tartalmaznak, az akkumulátor töltési mennyisége csökken, így a világítási idő növekedni fog rövidebb.

A napelemes világítás napelemekből, napelemes vezérlésből, tárolóelemekből, LED-es fényforrásokból, több részből álló fénypólusból áll, mint például a napelemek központi eleme és a napelemes világítás. A napelemes lámpák értékes részét képezik , a Ming xing xin elektronikai szakértői bevezetés, amely a napelemelemek részét képezi.

(1) előkészítése

Minden nyersanyagot fel kell készíteni a komponensek gyártása előtt, beleértve az elemet, a hátlapot, az EVA-t, az üvegeket, a csatlakozódobozokat, a szilikagélt stb.

(2) hegesztés

Húzza meg először az akkumulátor elejét, majd fordítsa vissza az akkumulátort az akkumulátor hátuljára, majd végül csatlakoztassa az akkumulátort egy sztringhez.

(3) elhelyezése

A hegesztett akkumulátor zsinórját a folyamatvázlat követelményeinek megfelelően rendezze el, majd helyezze el az üvegt, az EVA-t, az akkumulátorzsinórt, az EVA-t és a hátlapot a következő sorrend szerint.

(4) EL teszt

Először is, a fenti sugárzást EL teszteljük, főként azért, hogy a sorozatelemeket rejtett hibák és eltérések nélkül tartsuk.

(5) laminálás

Ragassza össze az összeszerelt alkatrészeket.

(6) keret

A laminált réteg összetevőjét EL-ben kell vizsgálni annak biztosítása érdekében, hogy rejtett repedések és töredékek ne legyenek a csoportos keret működés után, és a csatlakozódoboz telepítve van. Az ellenőrzést követően a szilikagélt átvisszük a tisztítási folyamatba.

(7) törölje le

Tisztítsa meg az alkatrész felületét.

(8) vizsgálatot

Az összeszerelt alkatrészeket újra tesztelik és az alkatrész megjelenését tesztelik annak biztosítására, hogy az ügyfelek által kapott alkatrészek jó minőségű alkatrészek.

Ezek a napelemek alapvető gyártási folyamatai.

Összefoglalva, csak akkor, ha ezeket a problémákat technikailag megoldják, jobban védhetjük az utcai lámpák életét. A nap utcai fények felé vezető út nem hosszú, és a technológia tovább javul.