Alibaba kezében, a Jangce Power továbbra is meghatározza a Data Center Power Conservation jövőbeli irányait

151244171642635831F2.jpg

A közelmúltban a Yangtze Power az Alibaba cloud computing adatközpontjainak, az Athuub HB33 egyiknek és az egyik GDS cloud computing adatközpontjának a nyertes ajánlattevővé és fő újratölthető elemeivé vált. Ez jelzi a teljes ügyfélfelismerést és a Yangtze back-up tápegység-termékeinek teljes körű felismerését az adatközponti alkalmazási területeken, és remélhetőleg a Yangzte back-up tápegység-üzletágának a jövőbeli jövőbeni növekedésében is fontos szerepet tölt be.

Az internetes és adatkapcsolatok gyors fejlődésével az adattárolás és a nagy adatok iránti igény jelentős növekedést mutatott. Kína vezető internetes cégei, mint például a "BAT", következetes beruházást hajtanak végre az adatközpontok építésében, a kapcsolódó lefedettség és a felhasználás új szintre emelésével, ezáltal nagyobb piaci potenciállal rendelkeznek. Az adatközpontok egyik legfontosabb szükségessége, a feltöltött újratölthető akkumulátorok várhatóan növekedni fognak a keresletben.

A jövőbeni adatok számítógépes helyeinek moduláris igényeinek kielégítésére a speciális elemek fejlesztése a nagyobb kapacitásra, hosszabb élettartamra, szűkebb méretre és jobb modularizációra kell összpontosítania.

A független és vezető adatközpontokhoz kapcsolódó háttér-teljesítménytechnológiákkal, a bőséges gyakorlati felhalmozódással a Narada továbbra is számos olyan komplett ipari megoldást indít el, mint a nagy kapacitású elemek az IDC-nek, összehangolva az ügyfelek igényeit a különböző területeken, beleértve az adatközpont-elemek tervezését, a hardvereszközöket és a projektintegrációt.

A Yangtze termékeit és szolgáltatásait sikeresen alkalmazták olyan nagy projektekben, mint az Alibaba Qiandao Lake adatközpontja, a China Telecom belső számában működő számítástechnikai központja a belső Mongólia és a GDS cloud computing adatközpontja stb., Amelyek segítenek az ügyfeleknek az alacsonyabb energiafogyasztású és nagyobb gazdasági előnyök elérésében.

Az Alibaba felhőre támaszkodva, az Alibaba elkötelezte magát amellett, hogy biztonságos és megbízható számítástechnikát és adatfeldolgozási hatalmat biztosít az online közszolgáltatások módszerein keresztül, így az adatforgalom és az AI valóban hasznos mindenki számára.

Yangtze és Alibaba most csatlakozik az adatközponti üzletbe ebben az időben. Az előrehaladott IDC-back-up akkumulátor technológiával a Yangtze segíteni fog az Alibaba-nak az új generációs adatközpontok megépítésében, amelyek kiváló teljesítményt és ipari vezetést eredményeznek, a cloud computing és a nagy adatok által kínált végtelen potenciál megvalósításának ösztönzésével, az internetes gazdaság, így Alibaba a paragon internetes platform szolgáltató Kínában.

A Yangtze és az Alibaba előrelépést és elmélyülést kíván nyújtani az olyan új területeken, mint az adatközpontok, az új energiatároló és az autóipari erőforrások a közeljövőben.