Mi a helyzet a napelemes utcai lámpa üvegével?

Az energia az emberi fejlődés sarokköve. Energia nélkül a tudomány és a technológia fejlődése stagnálni fog. Jelenleg a globális megújuló erőforrások fokozatosan szembesülnek a hiányzással, így a megújuló energiaforrások fejlesztése és hasznosítása a legfontosabb kutatási projekt.

A napenergia az emberiség számára kimeríthetetlen megújuló energiaforrás. Jelenleg Kína határozottan támogatja a napenergia fejlesztését, és bevezetett néhány vonatkozó politikát, hogy ösztönözze azt. Most egyre több napelemet használnak a piacon, és a napelemes lámpák egyike.

A hagyományos utcai lámpákhoz képest a napelemes utcai lámpáknak köszönhetően a könnyű telepítés, az alacsony feszültségű biztonság, az alacsony karbantartási költségek és a hosszú élettartam jellemzi. A napelemes lámpa panelből, akkumulátorból, lámpaforrásból, lámpatartóból, lámpa karból, lámpa karból, vezérlőből, segédanyagból és így tovább.

A napelemek egyik központi eleme a napelemes világítás, és a panel felületén lévő üveg fontos "védekezés", amely megóvja az akkumulátor elemeinek károsodását. Mindazonáltal a balesetek elkerülhetetlenek, így a napelemek felületén az üveg szétaprózódása ritka, de előfordulhat még a használat során is.

A napelem üvegje összetört.

De néhány ember, pénzt takarít meg, vagy valamilyen oknál fogva próbál új darabot találni egy ideiglenes helyettesítésre. Ha a fotovoltaikus sejtelemek károsodás nélkül elméletileg lehetségesek, de valószínűleg az üveg anyaga, és a kapszulázási technológia stb. Folyamata bizonyos mértékig befolyásolhatja a napelemek teljesítményét és a az utcai lámpa magától értetődő, ezért nagyobb "véletlen", a veszteség meghaladja a nyereséget.

Ha hasonló helyzet áll fenn, cserélni kell a szakmai tanácsadást, vagy a szakembereket javítani kell, ne okozzon több veszteséget az ideiglenes mohóság miatt.