Hogyan kezeljük a sérült napelemek

Hogyan kezeljük a sérült napelemek

Amikor a napelemek telepített házak sérült és halmozott törmelék házak, stb, a napelemek villamos energiát termelnek, amikor a nap süt a panelek, és akkor kap egy áramütés, ha megérinti őket puszta kézzel, stb (1) Ne érintse puszta kézzel. Bump.

(2) Viseljen szigetelő kesztyűt, például száraz drótkesztyűt vagy gumikesztyűt, amikor sérült napelemekkel érintkezik a mentési és helyreállítási munkák során.

(3) Ha több napelemet kábellel csatlakoztat, húzza ki vagy vágja le a csatlakoztatott kábeleket. Ha lehetséges, takarja le az akkumulátort kék ponyvával vagy kartonnal, vagy arccal lefelé, hogy elkerülje a napfénynek való kitettséget.

(4) Ha lehetséges, a kábelrészben lévő rézvezetéket műanyag szalaggal stb.

(5) Amikor a napelemeket az elhagyott helyre szállítja, legyen óvatos, és törje össze az üveget egy kalapáccsal. Ezen túlmenően, az alkatrészek az akkumulátor panel a következők: féledzett üveg (vastagsága körülbelül 3mm), akkumulátor cellák (szilikon lemez: 10-15 cm négyzet, 0,2-0,4 mm vastag, ezüst elektródák, forrasztópáka, rézfólia stb.), átlátszó fólia, fehér fóliatáblák, fémkeretek (főleg alumínium), kábelezési anyagok, befutódobozok stb. , úgy kell működniük, mintha napsugárzás lenne.

Megjegyzés: (1) Még ha sérült is, még mindig fennáll az áramütés veszélye, ne érintse meg;

(2) A sérült panelek kezelése érdekében vegye fel a kapcsolatot az értékesítési vállalkozóval, hogy megtegye a megfelelő ellenintézkedéseket.