Észak-afrikai Új Energiapiac, |, melyet Marokkóban kell tartani 2018-ban.

Észak-Afrika: feltörekvő piac, kiváló üzleti lehetőségekkel.

1.jpg

Ide tartozik Algéria, Egyiptom, Líbia, Mauritánia, Marokkó és Tunézia, amelynek éves GDP-je meghaladja az 1,1 milliárd dollárt, és a lakosság száma kevesebb, mint 200 millió.


Marokkó: 55 országba vezető út, így az első dél-mediterrán ország, amely az Európai Unió előnyeit élvezi. Egy milliárd fogyasztó van. Marokkó, amelyet sokan az Egyesült Államoknak, Európának, Afrikának és a Közel-Keletnek tartanak, gyorsan növekvő, rugalmas és biztonságos piac.


2.jpg

Miért Marokkó?


Marokkó, amely elsősorban mezőgazdasági és közepes jövedelmű, fejlődő ország az ötödik legnagyobb afrikai gazdaság és a harmadik legnagyobb észak-afrikai gazdaság. A marokkói gazdaság 2003 óta folyamatosan növekszik. 2014-ben a GDP elérte a 113,4 milliárd dollárt, ami 2,4% -os növekedést jelent. Június 15-én a moldovai kormányzati osztály vezetője elmondta: "a gazdasági növekedés 6-7% -a, a magánszektor mint gazdasági növekedés mozgatója, vezető pozícióban, gazdasági fejlődésben a kormány felelőssége, hogy jó Marokkó egyedülálló földrajzi környezetével (Európától mindössze 14 km-re) 55 országgal kötött egy kereskedelmi megállapodást, és több mint 1 milliárd fogyasztó számára kínál termékeket a piacon, szolgáltatási platformot vagy "hubot "Jelenleg Marokkó aláírta a marokkói-eu társulási megállapodást az eu-vel és aláírta a szabadkereskedelmi megállapodást az Egyesült Államokkal, Kanadával és az arab bajnoksággal.


Kínai és moldovai kapcsolatok


3.jpg

Kína és Marokkó közötti 1958. november 1-jei diplomáciai kapcsolatok megalakulása óta a kétoldalú kapcsolatok folyamatosan és folyamatosan fejlődnek. A kétoldalú csere minden szinten szoros, és széles körű konszenzus és jó együttműködés van a nemzetközi ügyekben.


2016. május 12-én xi jinping megbeszéléseket folytatott Mohammed vi Marokkóval, hogy létrehozza a porcelán-moldova stratégiai partnerséget. Kína és moldova erős gazdasági komplementaritást és nagy lehetőségeket kínál az együttműködésre. Kína hajlandó aktívan részt venni a moldovai ipari revitalizációs tervben, ösztönözni fogja az illetékes kínai vállalkozásokat, hogy részt vegyenek a főbb infrastrukturális projektekben Marokkóban, elmélyítsék a két oldalt a foszfát, a halászat, a hagyományos ágazatok, mint az egészségügyi ellátás, az információs kommunikáció és az elektronika, a berendezések gyártása, a repülőgépipar , pragmatikus együttműködés a tiszta energia és más feltörekvő területeken, továbbra is erősíti az együttműködést a pénzügyek és a beruházások. Kína kész arra, hogy megerősítse a bilaterális cseréket a moldovával, bővítse az idegenforgalmat és az oktatással való együttműködést, és remélje, hogy a kínai kulturális központ korai szakaszban lesz Marokkóban. Kína kész arra, hogy megerősítse a moldovával való együttműködést és együttműködést a nemzetközi ügyekben, mint például az éghajlatváltozás, és védje mindkét ország és a fejlődő országok közös érdekeit.


http://www.yangtze-power.com/