A Jangce Solar három nagy díjat nyert a CIES-ben

2017. április 24-26. Között a sikeres Kínai Nemzetközi Energia Tároló Konferencia (CIES) sikeres volt Suzhouban, a konferencián több tudományos kutatóintézet és vállalati vezető vezetők vettek részt több mint 20 országban, valamint 1300-at + a hazai közönség.

A konferencia során a Yangtze Solar, 26 évnyi, új energetikai területen szerzett tapasztalattal rendelkező és elismert szállítója elnyerte a "2017 Kína legbefolyásosabb vállalkozása az energiatároló iparágban", "2017 Kína legjobb rendszerellátó megoldás az energiatároló iparban" és "2017 Kína legjobb energiatároló akkumulátor szállító az energiatároló ipar" három díjat.

A konferencia alkalmából Sui Yanbo ügyvezető igazgató a "BOT mód létrehozása és együttműködési platform létrehozása" című vitaindító beszédében elmondta, hogy az energiatárolás legfontosabb tényezői a rendszer biztonsága, a teljes életciklusú gazdaság és a hosszú távú megbízhatóság. hogy a Yangtze Solar többféle megoldást kínál a megújuló energiapiac iránti kereslet változatosságának kielégítésére az energia tároló megoldások és az ólom-karbon, lítium-ion akkumulátor technológiák átfogó előnye mellett.