Fotovoltaikus tető, fotovoltaikus szárító állvány, fotovoltaikus vízcsésze ... A fotovoltaikus alkalmazásokban nincs hiány az életedben!

Az első benyomás a fotovoltaikus erő, hogy pénzt a tetőn, és a legtöbb ember úgy gondolja, hogy pv csak alkalmas nagy területek épületek vagy lakások. A Times folyamatos fejlődésével azonban folyamatosan feltárják az emberek szükségleteit, és a tervező képzelet bőséges, a fotovoltaikus rendszer pedig csak a jövőben lóg.

Pv A jövő életét mutatja be.

Mindenféle ötlet a jövő iránti igény, a tudomány és a technológia előrehaladtával minden igényt el fognak érni, ismerjük a pv cadbury-t, és mi mindent megteszünk, hogy közelítsük életünkhöz, szolgálatunkhoz, így merész dizájnerek tervezik a kényelmes életet nem kevés ember előtt fotovoltaikus termékek, mint például:

1. Pv szolár pillangó szárító állvány.

1.jpg

Azt mondják, hogy ez egy ilyen szárító a pillangó általános alakja, de a kreatív sokkal több, mint a szorító fedél napelemek a ruhák, amikor felszívja napenergia a nap folyamán, éjjel lehet elérni a led megvilágítási funkció, egy többcélú tartalom, nagyon kényelmes.

2. Fotovoltaikus napkollektor.

Néha elfoglalt munka, hogy még nem volt idő, hogy igyunk egy forró vizet hideg, amely az üvegfelületen egy réteg szoláris víz hőelnyelő anyag, meg tudja tartani a víz hőmérsékletét, az egyetlen tennivaló, hogy tegye azt egy napos ablak.

3. Fotovoltaikus bonsai napelemes töltő.

Ügyesen utánozta a növények fotoszintézisét a fa elágazó szerkezetén keresztül, ahol a rugalmas napelemek minden irányban elszívják a napenergiát minden mozgás nélkül. Az újratölthető akkumulátor feltöltése és az USB-port digitális eszközhöz való csatlakoztatása mellett a beépített LED automatikusan éjszakai fényként világít és éjszakai fényként működik.

4. Fotovoltaikus napenergia-alkotó elektromos jármű kialakítása.

A kerékpár teljesen integrálva van egy napelemes töltőmodellel, amely akár egy menetben is feltölthető. Nagyon kényelmes és praktikus.

Látva a tervezők képzeletét, nagyon csodálom! A Pv nemcsak szerepet játszott a tetőben, de a jövőbeni termékeknek kicsinek kell lenniük a világon a bilincsekhez képest. Lehet, hogy a tollat fotovoltaikus, így a "fotovoltaikus termékek" közös neve.

A fotovoltaikus (pv) fejlesztése mindenkinek, és egyre több fotovoltaikus termék, több mint a tervező ötlete kerül végrehajtásra egyenként, csak akkor nem gondolhatsz, nincs fotovoltaikus (pv) nem tehetünk, fotovoltaikus ( pv) egy ötletbıl, majd a mai jólétrıl származik, nem tagadhatjuk, hogy a jövıben a világ naponta fotovoltaikus (pv) lesz, pv-nek kell lennie, fotovoltaikus társadalom ezreinek kell lenned, szükségem van rá !

Mindazt mondja, még mindig nem ismered a fotovoltaikusokat? Bejutott az életedbe, és szüksége van rá!