PV EXPO, Tokió, Japán.

A kiállítást a világhírű Reed Exhibitions Japan Ltd. ad otthont. Japán nemzetközi napenergia kiállítás:


1. PV EXPO

2. PV SYSTEM EXPO

3. [az üzemanyagcellás kiállítás FC EXPO]

4. WIND EXPO

5. [ENERGY MARKET LIBEARLISATION EXPO]

6. [AKKUMULÁTOR fejlesztése AKKUMULÁTOR JAPÁN]

7. [ökológiai lakó- és építészeti kiállítás ECO HOUSE & ECOBUILDING EXPO]

8. [SMART GRID EXPO]

9. [FELDOLGOZÁS technológiai kiállítás FELDOLGOZÁS]


Ez a legnagyobb, legprofesszionálisabb és legjelentősebb megújuló energia ipar kiállítás Japánban és Ázsiában.


Lesz. A kiállítás a legjobb platform, amely megnyitja a világ második legnagyobb napenergia piacát és a növekvő ázsiai napenergia-piacot. Ugyanakkor sok szakmai BBS, szeminárium és speciális előadások kerülnek megrendezésre, hogy bemutassa a legfejlettebb napelem technológiát és megjósolja az ipar fejlődési trendjét.


Japán a világ legnagyobb energiafogyasztója, és energiája erősen függ a behozataltól. Az erőforrás-szegény Japán évek óta aktívan fejleszti a napenergiát, és a napelem technológia fontos része a japán nemzeti fejlesztési politikának. A Meti mindenféle intézkedést és projektet, a hazai fotovoltaikus ipar és kapacitás fejlesztését magában foglalja, beleértve az "új napsugaras projektet", a "5 év fotovoltaikus energiatermelési technológia kutatási és fejlesztési tervét" és a "lakossági pv rendszerfejlesztési tervet". A statisztikák szerint Japánban a napelemek piaci részesedése elérte a 30% -ot, miután Németország 39% -ot ért el. A világ második legnagyobb napenergia piacának piacán a japán kormány támogatást nyújtott a napelemek népszerűsítéséhez.


1994 óta 900 ezer yen / kW összeget adtak ki, ami a rendszer árának közel felét teszi ki. A felfüggesztési rendszer 2005-ben, de 2009 óta a japán kormány ismét szoláris támogatásokat háztartási célokra, a kínai napenergia export vállalat jó eséllyel belépni a japán piacon.


Az alkalmazás oldalán, Japánban, könnyedén látni egykristályos fotovoltaikus paneleket minden helyzetben, épülettető, üvegházhatású üvegház, felületi fotovoltaikus ... A kormány támogatásával Japán elosztott fotovoltaikus rendszerét nagymértékben fejlesztették az elmúlt két évben évek. Az egykristályos panel előnyei, mint például az intenzív, gyönyörű és több energiatermelés, nagy jelentőséggel bírnak, így gyorsan fejlődnek. Tény, hogy Japánban sok hely van, ahol egykristályos termékeket használnak.


Ezenkívül a termelési kínálat szempontjából az egykristályos alkatrészek Japánban abszolút főáramú pozíciót is elfoglalnak. A Japán egyesült államokbeli napenergia-előállítási adatai szerint (az alábbiakban) a Japán negyedik negyedévében az első három szezonban (nem statisztikában) szereplő 2015-ös pénzügyi év 771532 kw-t tett ki, ami 57% -ot tett ki 43%. Látható, hogy Japán nagyobb jelentőséget tulajdonít a monokristály komponenseknek, mint a polikristályos komponensek.


Elmondható, hogy az előző év fejlődése után az iparág elismerte az egykristály előnyeit, erős visszatérési trendet és kombinációt mutatva.


A technológiai fejlesztési trend és a fotovoltaikus ipar országpolitikai iránya előre jelezheti, hogy az egykristály ismét 2018-ban emelkedik.


http://www.yangtze-power.com/