SGS Awards Yangtze Solar az első C2C tanúsítvánnyal Kínában

Az SGS Awards JinkoSolar az első C2C tanúsítvánnyal Kínában

2017/11/22

A napelemes (PV) iparág globális vezetője a Yangtze Solar Power Co., Ltd. bejelentette, hogy elnyerte az SGS, a Cradle to Cradle (C2C) tanúsítványt. a világ vezető tesztelési, ellenőrzési, ellenőrzési és tanúsítási szervezetét. Ez az első alkalom, hogy Kínában C2C tanúsítványt adtak ki. A C2C tanúsítás kiadása a YangtzeSolar elkötelezettségét tükrözi a magas környezeti, egészségügyi és biztonsági normák terén a termékeiben és a gyártási folyamatokban, valamint a környezeti és fenntartható legjobb gyakorlatok előmozdításában a napenergia-iparban.

A világ a megújuló energia szektor gyors fejlődését tapasztalta az elmúlt években, mivel a nap- és energiatároló rendszerek egyre népszerűbbek lettek a kormányok, a vállalkozások és a nagyközönség körében. Kínában a napenergia-ipar, az egész megújuló energiával foglalkozó ágazatot a "Belt and Road" kezdeményezés kulcsfontosságú nemzetközi együttműködési területként emeli ki. Ahogy a kínai napenergia-ágazat egyre versenyképesebbé válik, a kínai napenergia-társaságok óriási előrehaladást értek el a tengerentúli piacokon való áttörés és a globális működési lábnyom bővülésének felgyorsítása terén. A C2C-tanúsítvány, amelyet az USA alapú C2C Products Innovation Institute vezet, két évig érvényes, és öt szintre oszlik: alap, bronz, ezüst, arany és platina. Ahogy a gyártási folyamat és a minőség javul, a vállalkozások újraértékelhetők egy magasabb szintű C2C tanúsításhoz. A terméknek a C2C tanúsítvány megszerzéséhez olyan anyagból kell készülnie, amely biztonságosan újrahasznosítható és nem okozhat ártalmat az emberre és a környezetre. Ezenkívül a C2C tanúsítás a termék termelési folyamatában értékeli a tiszta energia használatát, a hatékony vízfelhasználást és a vállalati társadalmi felelősségvállalást.

A YangtzeSolar globális vezető szerepet tölt be a napenergia-iparban. A Társaság napi termékeit forgalmazza, és megoldásait és szolgáltatásait Kínában, az Egyesült Államokban, Japánban, Németországban, az Egyesült Királyságban és más országokban és régiókban működő, diverzifikált nemzetközi felhasználású, kereskedelmi és lakossági fogyasztóknak értékesíti. Erős partnerként az SGS jelentősen hozzájárult a napelem modulok tanúsításának fejlesztéséhez. A YangtzeSolar és az SGS együttműködő erőfeszítései révén a vállalat elérte azt a mérföldkövét, hogy az első lett a C2C tanúsítás Kínában. Nem csak ez a mérföldkő előnyös a YangtzeSolar elkötelezettségének a környezeti, egészségügyi és biztonsági előírások mellett, hanem bizonyítja az SGS erős tanúsítási képességeit is.

Az SGS a világ egyik vezető tesztelési, ellenőrzési, hitelesítési és tanúsítási szervezeteinek köszönhetően mély szakmai tapasztalatot, magas technikai szakértőkből álló csapatot és különböző tanúsító laborokat használ világszerte, hogy tesztelési és hitelesítési szolgáltatásokat nyújtson a napenergia-ipar számára. Ami a C2C tanúsítást illeti, az SGS egyszeri átfogó megoldást kínál, amely segítséget nyújt a vállalatoknak abban, hogy megfeleljenek a C2C tanúsítási folyamat által megfogalmazott terméktervezésnek, gyártásnak, biztonságnak és környezetvédelmi kritériumoknak, amely szintén támogatja a vállalatok globális kiterjesztését.