Solar Frontier bejelentette, összesen 107MW napenergia projektek kezdődik építkezés

Solar Frontier Americas bejelentette, két utility-skála solar projekt a fejlesztési csővezetékből jelenleg az építkezés. Kaliforniai Imperial megyében található, félúton azt 67MW és az adásvételi szerződés (PPA), a csendes-óceáni gáz & elektromos végrehajtott hatalom. Midway II is található a Imperial megyében, 40MW és a PPA, a császári öntözés kerület.

Kezelése mind a projektek, Solar Frontier Americas fejlesztés. Blattner energia EPC szolgáltatások, Power Electronics ellátja inverterek és az NEXTracker ellátja a NX Horizon™ single-tengely nyomozó nagyobb hozamot.

Charles Pimentel, CEO of Solar Frontier Americas Development, azt mondta, "Solar Frontier fejlődött egy kiterjedt amerikai projekt fejlesztési csővezeték-a 400MW, és gyorsan nőtte ki magát egy megbízható és bankképes játékosként a fejlesztési napenergia ipar. Örömmel most elkezd építése Midway és a Midway II, két napenergia-erőművek szállít gazdaságos, tiszta és megújuló energia. "

Ryan Kelley, Imperial County felügyelő, District 4, azt mondta: "Solar Frontier napenergia projektek generál több száz közvetlen munkahelyet és alkalmaznak a helyi munkavállalók Imperial megyében, Kalifornia. A projektek jelentős dollárt, a helyi értékesítés és a vagyonadó hajt és hozzájáruljanak a helyi gazdaság."