A Yangtze Solar elnyerte a globális szállítói díjat a CNEE 2017-ben

2017. június 6-8-án Pekingben, Kínában, a Kínai Népi Energiatakarékossági Szövetség (CNEIA) és a GCL támogatta a 9. kínai Nemzeti Energetikai Expo (CNEE) hogy megkönnyítse a nemzeti "egy öv, egy út" stratégia megvalósítását az új energetikai területen.A Yangtze , Kína vezető akkumulátor- és megoldásszállítója az új energiaágazatban, részt vett és elnyerte "Kína vezető globális szállítója a megújuló energiák 2017-ben" ezen a kiállításon.
Kína új zöld energia és újrahasznosítási gazdaságának szószólója és támogatójaként a Jangce több mint 23 éve foglalkozik az energiaágazattal. Folyamatos technológiai és termékinnovációkkal a Yangtze megvalósította termékfejlesztését és fejlesztését egyetlen elemes termékektől az energiarendszer-megoldásokig. Jelenleg a Yangtze az akkumulátorok és rendszermegoldások vezető szállítója és szolgáltatója, főként az energiatároló, a készenléti és a motívenergia területén .
Az "ügyfélközpontú" koncepció által vezérelve a Jangce átfogó hazai és nemzetközi marketing- és szolgáltatáshálózatot épített ki.
A Jangce folyamatosan törekszik az új technológiák, termékek és megoldások ösztönzésére az energiaszektorban, és sokkal többet járul hozzá az új zöld energia és újrahasznosítási gazdaság fejlesztéséhez.