SOLAR POWER INTERNATIONAL, USA, 2018

Kiállítási információ:

Kiállítás időpontja: 2018. szeptember 25-27.

Helyszín: Egyesült Államok - Los Angeles - Anaheim kongresszusi központ.

Szponzor: Amerikai Napenergia Szövetség SEPA, Amerikai Napenergia Szövetség SEIA.

Kiállítás áttekintése:

2017 US solar show szeptember 11-én, 2017-13 az USA-ban - Las Vegas mandalay öbölben kongresszusi központ sikeresen tartott az Egyesült Államokban, mint az ipar legfontosabb nemzetközi konferencia és kiállítás, és a legbefolyásosabb napenergia egy három napos SPI 2017 vonzotta összesen 25000 szakmai látogató több mint 80 országban és több mint 800 kiállító, a kiállítási terület 1000000 négyzetméter és a szoláris ipar kiállítást több tucat hasonló mező szeminárium, összesen közel 300 szakértő helyszíni beszéd, összesen közel 90 kiállító kiállítás Kínában.

Trina nap, longji levél, kristály energia, ja, yingli, huawei, napenergia és guerrero watt, különösen változnak xinjiang, xiamen részleg Kína híres hazai napenergia-társaságok, mint jelen, a fő termékek napelem alkatrészek, fotovoltaikus inverter, amorf szilícium vékonyfilm-akkumulátorok, BIPV átlátszó akkumulátor, napenergiával működő vízmelegítők, napelemes fotovoltaikus panelek, fotovoltaikus napelemes rendszer, stb.


Az ötéves folyamatos kiállítás és tapasztalat révén a vállalat átfogó és átfogó kiállítási szolgáltatást nyújt a kínai híres kiállítók számára. A 2017-es kiállítási helyszínen a vállalatok 80 százaléka lefoglalta a 2018-as kiállítást, jelezve, hogy továbbra is részt vesz a kiállításon, és várakozással tekint az amerikai napenergia piacra.

Tárlatok:

1. Napelemes fotovoltaikus termékek: fotovoltaikus modulok és alkatrészek, fotovoltaikus modulok és alkotóelem-gyártóberendezések, fotovoltaikus berendezések telepítése és tartozékai, rácsatlakozó fotovoltaikus rendszer és fotovoltaikus erőátviteli és elosztó berendezések; Fotovoltaikus (pv) tápegység / akkumulátor, töltő, vezérlő, inverter, napenergia-előállító rendszer, napenergia átalakító berendezések, szilikon szolár akkumulátorok, üzemanyagcellák, vékony filmű napelemek, polikristályos szilícium, monokristályos szilikon alapanyagok, fotovoltaikus függönyfal, fotovoltaikus kiegészítő rendszer, vizsgálóberendezés

2. Napkollektoros fűtőberendezések: napelemek és tetőelemek, mérés- és vezérlőrendszerek, napkollektoros vezérlő szoftverek.

3. Napenergia-építési és mérnöki alkalmazások: fotovoltaikus villamosenergia-termelési rendszertechnika, napkollektoros rendszer tervezés és megújuló energia termékek és alkalmazások, napelemes tervezési rendszerek stb.

4. Egyéb napenergia alkalmazások: napenergiával működő vízmelegítők, napenergia kombinált fűtés és egyéb napkollektoros termékek.

Piaci áttekintés:

A 2016-os napenergia-termelés tovább folytatódott, a GTM kutatási és napenergia-ipari társulások közösen kibocsátották az amerikai napenergia piacra vonatkozó betekintést, a jelentés szerint a második negyedévhez képest a napenergia-termelési kapacitás 43% -kal nőtt az előző évhez képest . GTM kutatási tanulmány, igazgatóhelyettese a napenergia kutatás C ory Honeyman azt mondta egy jelentésben, a 2016 második felében lesz az amerikai napenergia, a nap fotovoltaikus villamosenergia-termelés, különösen a növekedés kezdetét példátlan sebességgel. A napenergia szintén a világ megújuló energiarendszerének fontos részévé válik. 2014-ben a nemzetközi energiaügyi ügynökség azt mondta, hogy a nap 2050-re lesz a legnagyobb villamosenergia-áramforrás a földön. Honeyman azt mondta, hogy jelenleg több mint 10 gigawattnyi hasznosítót használó fotovoltaikus erőművek épülnek fel, és az amerikai napenergia-termelés várhatóan folytatódni fog hogy az év második felében és 2017 első felében felszámolja a rekordokat. A jelentés azt is megállapította, hogy az Egyesült Államok 2016-ban napelemes napelemes létesítményeket telepített a napelemes berendezések 53% -ába, további 2016-ban pedig további 7,8 gigawattot. Tom Kimbis ideiglenes elnöke szerint a napenergia minden 50 államban elérhető lesz. A jelentésből kiderül, hogy sok ember úgy véli, hogy a szokatlan napenergia piac most része a tiszta energia mozgalomnak. Míg 40 évre volt szükség ahhoz, hogy elérjük a cél megvalósítását, az egymillió amerikai szoláris berendezés telepítéséhez még két évre van szükség ahhoz, hogy elérjük a 2 milliót, mondta a Kimbis. A napenergia költség-versenyképessége növekszik, és a gazdasági és környezetvédelem egyedülálló előnyökkel jár, amelyek segítenek a napenergia növekedésének feljegyzésében.