Kiváló a fotovoltaikus + ipari helyzet.

Az egyik ok, amiért a PV + ipar folyamatosan optimista, egyrészt a nemzeti politikák erős támogatása, másrészt nyilvánvaló előnyökkel jár.


A vállalkozás jövedelmének növelése és a vállalkozás terheinek enyhítése; a termelő vállalkozás tetője olyan kisebb, mint néhány száz négyzetméter és tízezer négyzetméter. Az ipari és kereskedelmi tetőre szerelt fotovoltaikus telepítés után ezek a nagyszabású üresjárati helyek értékes erőforrásoksá váltak, újjáélesztve a vállalkozást. Az állóeszközök nemcsak az energiát takaríthatják meg, hanem a többlet villamos energiát is el lehet adni online. A becslések szerint a finanszírozási költségek figyelembevétele nélkül egy 20 000 négyzetméteres tető, mint például egy 2 MW-os fotovoltaikus erőmű telepítése, 5 jüan / watt beruházási költséggel számolható, összesen 10 millió jüan beruházással. Ha az éves villamosenergia-termelés 2,1 millió kWh, és a vállalatnak nagy aránya van az önellátásnak, akkor a beruházás hat vagy hét éven belül helyreállítható.


A fotovoltaikus energiatermelés tiszta energiaforrás. A telepítés javíthatja a vállalat arculatát; különösen a kulcsfontosságú iparágakban, mint például a petrolkémia, az építőanyagok, az acél, a nemvasfémek, a papír, az elektromos áram, a légi közlekedés stb. A szén-dioxid-kibocsátás megszerzésére szolgáló pénz objektív módon elősegítheti a vállalat további növekedését.


Ugyanakkor a háztetőknek a fotovoltaikus elemek telepítésére való használata bizonyos kockázatokkal is jár. Az egyedi tulajdonjogok tulajdonjogai világosak. Általában nincs tulajdonjog-probléma. A befektetések és a vállalkozások építése kockázata sokkal kisebb lesz. Ugyanakkor, ha a termelési vállalkozás tetője a fotovoltaikus elemek telepítésére szolgál, bizonyos kockázatot jelent. Például a fotovoltaikus erőművek erőteljes befektetéssel rendelkeznek, és 25 éves működési időszakuk van. Az erőmű 25 éves működése során a vállalkozások csődbe kerülhetnek. Ezenkívül a házakat a telepítés előtt jelzáloggal terhelték, az adósságok lejártak, és a házakat az emberek a bérlés előtt használták. A bíróság törvény szerinti lefoglalása kockázati tényező. Az állami tulajdonú vállalatok, a tőzsdén jegyzett társaságok és a külföldi vállalatok tetői viszonylag előnyben részesülnek, mivel erős képességük van a kockázatok és az egyértelmű tulajdonjogok ellen.


Az utóbbi években az állam erőteljesen támogatta a fotovoltaikus iparágat, és számos kapcsolódó normát vezetett be, jelezve a fotovoltaikus szegénység enyhítésének és a fotovoltaikus nyugdíjak fejlesztésének irányát. A napenergia fotovoltaikus energiatermelése a zöld energia kimeríthetetlen forrásaként az élet minden területének új kedvencévé vált, és innovatív lehetőséget teremtett a szegénység enyhítésére a vidéki területeken. Ez egy új modell a szegénység enyhítésére és az öregségi támogatásra, amelyet az állam erősen támogat.


A fotovoltaikus energiatermelő rendszer alkalmazását folyamatosan fejlesztették a legkorábbi földerőműtől a fotovoltaikus vízfelületig, a fotovoltaikus mezőgazdasághoz, a fotovoltaikus erdőgazdálkodáshoz, a fotovoltaikus halászathoz, a fotovoltaikus bányászathoz, a fotovoltaikus tetőfedésekhez, a fotovoltaikus falfelületekhez, a fotovoltaikus függönyfalakhoz, a fotovoltaikus autósportokhoz és más jelentkezési lapok. A fotovoltaikus energiatermelés az élet minden területén nagy számú szikrával ütközött. Elmondható, hogy a fotovoltaikus energiatermelés kincs, és az élet minden területén elengedhetetlen!


Az ország új energiaiparnak nyújtott támogatása, különösen a fotovoltaikus ipar általános iránya, nem változott. Csak a belföldi piac gyors növekedése után az elmúlt években a támogatások és a skála-szabályozás politikái kiigazításra kerültek, de a fotovoltaikus piac jövője még mindig érdemes várni.