A napelemek behozatala jelentősen emelkedett

A Wall Street-i folyóirat szerint január 4-én jelentették be, hogy a kereskedelmi adatok azt mutatják, hogy az Egyesült Államok kormánya eldönti, hogy az új kereskedelmi akadályok, mosógépek és napelemek, valamint a külföldi gyártók más termékei fokozzák a Egyesült Államok.


Ezt megelőzően az amerikai elektromos készülékek óriási pezsgővizes társasága (WhirlpoolCo., WHR) és a napelem gyártók SunivaInc. Társaságok, mint például a követelmények (Donald Trump) Trump az utóbbi hónapokban a kormány, hogy vitát használ a hatóság a kereskedelmi törvény, a törvény a kérdést illetékek és kvóták széles mérlegelési jogkörrel rendelkezik a Trump. A két ügy kezdetben megvizsgálja Trump úrnak az elsődleges kereskedelmi politikát és annak elkötelezettségét, hogy segítsen nekünk a gyártóknak és a munkavállalóknak.


Panjiva kutató cég a vámhatóságok és az Egyesült Államok népszámláló iroda adatai azt mutatják, hogy a háztartási mosógép száma novemberben az Egyesült Államok kikötői több mint kétszeresére nőtt az előző évhez képest, egy hónappal korábban a szabályozók a whirlpool és a koreai riválisok, a Samsung Electronics , A Samsung ElectronicsCo.) És az LG Electronics (LG ElectronicsCo.) Kereskedelmi viták a whirlpool javára döntöttek. Az elmúlt évben a samsung és az LG együttesen 35 százalékos részesedéssel rendelkezett a mi mosógép kiskereskedelmi piacán, nagyjából ugyanaz, mint a pezsgőfürdő.


David MAC Gregor, a Longbow Research elemzője elmondta, hogy az importnövekedés üteme elérheti a hat hónapos készletszintet, mielőtt bármilyen tarifális intézkedés hatályba lépne.


A napelemek és a kapcsolódó termékek behozatala több mint kétszeresére nőtt novemberben egy évvel korábban, ami 12.379 konténerrel egyenértékű, a Panjiva kereskedelmi adatai szerint.


http://www.yangtze-power.com/