Mi a könnyű probléma a napelemes utcai lámpákkal?

Az energia az emberi fejlődés alapköve. Energia nélkül a tudomány és a technológia fejlődése stagnálni fog. Jelenleg a világ nem megújuló erőforrásai fokozatosan szembesülnek a hiánypályán, így a megújuló energiaforrások fejlesztése és hasznosítása a legfontosabb kutatási projekt. A napenergia kimeríthetetlen megújuló energiaforrás az emberi lények számára. Jelenleg Kína határozottan támogatja a napenergia fejlesztését, és bevezetett néhány vonatkozó politikát, hogy ösztönözze azt. A napelemes lámpák egyike a növekvő számú napelemes terméknek a piacon történő használatában.





A napelemes utcai lámpák a normál munka során a napelemes világítás után egy integrált energiatermelő és energiarendszer, összetett szerkezete, különféle pótalkatrészek, részei főként napelemek, elemek, napelemes lámpák fényforrásai stb. hogy a napelemes lámpák a szabadban vannak, vannak különböző problémák.



A napelemes napelemes elemek elsősorban napelemek, elemek, fényforrások, stb. A napelemes lámpa kívül esik, ezért mindenféle probléma könnyen megoldható, az alábbiakban részletesen ismertetjük a napelemes lámpát. a négy nagy hely.



Először is, a villogó fények, a napelemes utcai lámpa fényereje nem stabil, ezért az első cserelámpák és lámpák, amelyek megváltoztatják a lámpákat és a lámpákat vagy villognak, kizárhatják a lámpák és a lámpák problémáját. vonalak, valószínűleg rossz kapcsolat vezet a vonal interfész.


A második, a szolár utcai lámpa zavaros esős nap csak 1-2 napig tart fenn, ezért ennek két oka van.


A napelemek, a napelemek töltése elégedetlenség az oka annak, hogy a napelemek töltése, először nézzük meg, milyen az időjárás az utóbbi időben, akár napi akár 5-7 órát is képes tölteni, ha csak 2-3 óra töltődik, a helyzet normális, kérjük, nyugodjon meg róla. Ezenkívül ellenőrizze az akkumulátort az öregedés érdekében, és az akkumulátor élettartama normál munkakörülmények között 4-5 év.


Harmadszor, a napelemes utcai lámpa leállítja a munkát, és abbahagyja a munkát, amikor a napelemes lámpák először ellenőrzik a szabályozót törve, hogy ez a fajta körülmény nagy oka annak, hogy a napkollektor meghibásodott és időszerűen karbantartott. Ez a három ok, amiért a napelemes lámpák gyakoriak a gyakori problémák miatt. A napelemes lámpa beszerelése után gyakran ellenőrizni és hibaelhárításra van szükség


Negyedszer, telepítsen, amikor megpróbálja nem blokkolni a napelemet, hogy elérje a megvilágítási hatást. Rendszeres karbantartás és tisztítás, különösen a poros úton, egy évig tart a tisztításhoz. Kis szennyező utak és közösségek, parkok, három év tisztítási munka, hogy ne befolyásolja a töltési hatást.


Az 1994-ben alapított Yangtze Solar több mint 1,5 GW-os fotovoltaikus napelemeket és több millió darab elemet, napelemes töltővezérlőt és szolár invertert szállított. A Yangtze Solar a termékfejlesztésre, a gyártásra, a rendszerintegrációra, az értékesítésre és a szolgáltatásokra összpontosít. Termékei közé tartozik a polikristályos PV panel, a monokristályos PV panel, a szelepvezérelt ólomakkumulátor (VRLA) akkumulátor, a napelemes töltésvezérlő, a napenergia-inverter, a kulcsrakész kiégett Grid és On Grid rendszer. Célunk, hogy fejlesszük, gyártsuk és szállítsuk a legmegbízhatóbb és költséghatékonyabb napenergia megoldásokat a világ minden szegletébe.