Mi az A Solar vezérlő

Mi az a solar vezérlő

ASolar vezérlőa napelemes töltés és kisülés vezérlő neve. Használatban van a napenergia-rendszer a többcsatornás napelem tömb díjat az akkumulátor és az akkumulátor a hatalmat a solar inverter terhelés irányítani. Szabályozza és vezérli az akkumulátor töltési és ürítési feltételeit, és szabályozza a motor teljesítménye a napelem modul és az akkumulátor a teher, teher, amely a core vezérlő része az egész fotovoltaikus energia villamosenergia-igény szerint ellátó rendszer.

A Szolár ellenőrző rendszer napelemek, akkumulátorok, vezérlők és terhelések áll.

ASolar vezérlőegy eszköz ellenőrzésére használják a napelem, az akkumulátor és a terhelés vezérlő feszültség a feszültség-érzékeny eszköz. Szabályozza és vezérli az akkumulátor töltési és ürítési feltételeit, és szabályozza a motor teljesítménye a napelem modul és az akkumulátor a teher, teher, amely a core vezérlő része az egész fotovoltaikus energia villamosenergia-igény szerint ellátó rendszer. [1] célja az energiaellátó rendszer kommunikációs vagy éppen felügyelő berendezést a távoli területeken. A vezérlő felelős ellenőrző és terhelés vezérlő feszültség a teljes körűen állítható és kijelző akkumulátor feszültség, betölteni a feszültség, a napenergia tömb feszültség, a jelenlegi díj és a teher jelenlegi. [2]

Szinte minden napenergia-rendszerek, energiát termelő mellett ólak van nagy szükség-ból egy napelemes töltés és kisülés vezérlő. A napelemes töltés és kisülés ellenőr feladata, hogy szabályozza a hatalom szállított a napelem, az akkumulátor. Akkumulátor túllépése, legalábbis jelentősen csökkentett akkumulátor-élettartam, az a legrosszabb kárt az akkumulátort, amíg az nem működik megfelelően. [3]

ASolar vezérlőa nagy sebességű CPU microprocessor és egy magas-pontosság-A / d analóg-digitális átalakító. Egy mikroszámítógép adatgyűjtés és monitoring rendszer. Tud gyorsan és pontosan gyűjteni a PV rendszer jelenlegi állapotát, bármikor a PV állomás működő információkhoz, és felhalmozódnak a PV állomás részletesen, amely pontos értékelését a racionalitás, a történelmi adatok a PV rendszer tervezése és a megbízhatóság, a rendszerösszetevők minőségének. Teljes alapja. Ezen túlmenően a solar vezérlő is van egy soros kommunikációs adatok átviteli függvény, amely központilag kezelheti és távoli irányít több PV rendszer alállomások.

Solar tartományvezérlőkön általában a hat névleges feszültség szintek: 12V, 24V, 48V, 110V, 220V, 600V-ig.

Jelenleg a vezérlő felé, multi-funkciós fejlődik, és van egy olyan tendencia, hogy integrálja a hagyományos résznél, az inverter és monitoring rendszer.

Jangce Solar Power Co., Ltd

E-mail:info@Yangtze-Solar.com

Fax: 0086-551-64437729

Add: No.72 Shufeng Road, Susán, Heifei, Anhui P.R. China

No.3, Huaxing Road, Jintan, Jiangsu P.R. China