Mi a polikristályos napelemek

A polikristályos napelemek nagy hatékonyságú polikristályos szilícium napelemekből állnak, alacsony edzett üveg EVA fóliával és könnyű aranybevonatolási sebességgel. Használható napelemes lámpákban, napfényes gyeplámpákban, napenergia-termelési rendszerekben, kommunikációban, repülőgépiparban és egyéb módon. A polikristályos szilícium monolitokban gazdag.


A kristályos részecskék aggregátumai különböző, különböző irányban elrendezett egységekből állnak. A szekunder önálló kristályos szilícium és kohászati minőségű szilícium megolvasztásával és öntésével megszilárdul. A gyártása egyszerű és költsége alacsony. Általában a polikristályos szilícium napelemek fotoelektromos konverziós hatékonysága körülbelül 18%.

Nyersanyag jellemzők:

Akkumulátor: Nagy hatékonyságú (több mint 18%) egykristályos szilícium-napkollektorok biztosítják a napelemek elegendő energiatermelését.

Üveg: 3,2 mm vastagságú, alacsony vastagságú edzett üveg (fehérüvegként is ismert), a napelemek spektrális válaszának (320-1100 nm) hullámhossztartományában 91% -nál nagyobb áthatolást és nagy fényvisszaverő képességet mutat. az 1200 nm-nél nagyobb infravörös fény. Ugyanakkor az üveg képes ellenállni a napsugarak ultraibolya sugárzásának sugárzására, és az áthatolás nem csökken.

EVA: A kiváló minőségű EVA fólia anti-ultraibolya, antioxidáns és keményítőszer vastagsága 0,78 mm. Nagy átviteli és öregedésgátló képességgel rendelkezik.

TPT: A napelemes - fluoroplasztikus fólia hátlapja fehér, ami tükrözi a napfényt, így a modul hatékonysága kissé javult. Magas infravörös emissziója miatt csökkentheti a modul üzemi hőmérsékletét is, amely szintén hozzájárul a modul hatékonyságának javításához. Természetesen ez a fluoroplasztikus fólia először az öregedési ellenállás, a korrózióállóság és a légáteresztő képesség alapkövetelményeit igényli a napelemes csomagolóanyagok számára.

Keret: Az alkalmazott alumíniumötvözet váza nagy szilárdságú és erős mechanikai ütésállósággal rendelkezik. Ez a háztartási napenergia-termelés legértékesebb része.

A polikristályos napelemek kimeneti teljesítménye szigorúan szabályozott (+ 3%), hogy minden tartály pozitív tolerancia legyen. Komponenseit a nemzetközileg elismert laboratóriumok tesztelik a kimeneti tolerancia pontosságának biztosítása érdekében. A komponensek gyártási folyamatában fejlett technológiát alkalmazunk a csavarmentes belső sarokkulcs-csatlakozásra, amely szorosan lezárva és nagy mechanikai szilárdsággal rendelkezik. A nagy áteresztőképességű edzett üvegcsomagolást és a lezárt vízálló csatlakozódobozot az alkatrészek biztonságának biztosítására használják, és biztosítják, hogy ezeknek a fényelektromos elemeknek a kimenő teljesítménye több mint 90% legyen 10 év alatt, és több mint 80% 25 év alatt. A polikristályos napelemek csomagolási és bekötő dobozai megfelelnek a terephasználat követelményeinek, és a védelmi szint eléri az IP65 értéket. Az alkatrész ellenáll a szélnyomásnak 2400 Pa-ig, 120 km / h szélsebességnek, és az alkatrész szilárdsága ellenáll az általános szél-, homok-, jég- és hónyomásnak.

Jangce Solar Power Co., Ltd.

E-mail: info@yangtze-solar.com
Mi az alkalmazás: 0086-188 5826 1705

Telefon: 0086-173 3300 5102

Wechat: 188 5826 1705

Web: www.yangtze-power.com

Add: No.231 Shufeng Road, Shushan, Heifei, Anhui PR China

No.29, Xinzhou Road, Yongkang, Zhejiang PR China