Mi a 2018 háztartási Pv piac? Ez a három terület figyelni kell!

Visszatekintve a 2017-es évre, a fotovoltaikus iparágnak igen látványos műszaki teljesítménye van. Ezek a technológiai áttörések a kínai fotovoltaikus piac jólétéből származnak, amit a kutatások megerősítettek. Az utóbbi években a globális kereslet iránti kereslet jelentősen átkerült a feltörekvő piacokra, mint például Kína és India. Makro szempontból a kínai fotovoltaikus piac fejlődése miatt a tiszta termelés áramellátási és keresleti tendenciája, a nemzeti politika erős támogatása, a fotovoltaikus (pv) villamosenergia-termelés költségei fokozatosan csökkennek, és a fotovoltaikus vállalkozás versenyképessége növekszik.


Különösen a "One Belt And One Road" hatása alatt Kína fotovoltaikus energiatermelő technológiája és berendezései folyamatosan bővülnek. A nyilvános adatok szerint a nemzeti pv telepítés várhatóan elérheti az új 50 GW magasságot 2017-ben, és Kína teljes telepített kapacitása már stabilizálódott a világon.


Bár a tendencia elkerülhetetlen, az iparban dolgozó bennfentesek még mindig úgy vélik, hogy még nincs a képen, vagy még a vártnál jobb. 2018-ban a fotovoltaikus villamosenergia-termelés általános telepítése továbbra is emelkedni fog, és a poliszilíniumipar nagy figyelmet érdemel. Emellett 2017-ben egy maroknyi elosztott fotovoltaikus energia nem fogja csökkenteni a lendületet, amely várhatóan jó teljesítményt fog elérni 2018-ban.


A szétosztott fotovoltaikus energiatermelés jelenlegi generációjával ellentétben a szakemberek azt sugallják, hogy 2018-ban három aspektus előnyére összpontosítunk.


I. elosztott fotovoltaikus kialakítás.

Például optimalizálhatjuk a sorozat inverter elrendezését, beállíthatjuk a komponensek térközét és növelhetjük a fotovoltaikus tartó szél ellenállását. A háztartás FELHASZNÁLJA a fotovoltaikus hálózatra kapcsolt villamosenergia-termelést, hogy a fény minden egyes centét kihasználhassa, az árnyékolóterületnek a lehető legkevesebbet kell használnia.


Ii. A fotovoltaikus energiatermelő berendezések és a fotovoltaikus energiatermelő alkatrészek anyagkiválasztása.


Általánosságban elmondható, hogy a fotovoltaikus modulokat úgy választják ki, hogy biztosítsák a normál teljesítményt, a konverziós hatékonyságot és az értékesítés utáni karbantartást. Ugyanakkor a fotovoltaikus erőmű támogatása sebezhető, és nagyon fontos, hogy fordítsanak figyelmet a költségelszámolásra. Ezenkívül a fotovoltaikus berendezéseken kívül a fotovoltaikus részek szolgáltatási viták is.

Építés.


A fotovoltaikus erőmű építési technológiájának, felszerelésének, illeszkedő alkatrészeinek és a szolgáltatás minőségének megteremtése. Ezért az építőipar az elosztott fotovoltaikus üzlet fontos tartalma, hogy tovább fokozza a versenyképességet, a részletektől a minőség legfontosabbig, hogy megakadályozza a "több ezer mérföldnyi gát megtörje a fészket".


http://www.yangtze-power.com/