Yangtze akkumulátor és a tárolási forradalom

Yangtze Akkumulátor és a tárolási forradalom

Január 04, 2018

Perth , Ausztrália , 2018. január - A Nyugat-Ausztrália Solar + Energy Storage kreatív meghajtó konferenciáján a Jangce-fülke számos látogatóval tele volt, ezek közül az egyiken megmutattunk egy cikket a Solar Progress-ról, az energiatároló ipar kilátásáról is a Yangtze Ólom-szén-akkumulátorok kapcsolódó technológiájaként. A tároló megoldás nagy hírneve miatt ez a látogató hosszú távú együttműködést szeretne keresni a Jangce energiatakarékos tárolására.

"Az elemek nem lehetnek az esztétikailag leginkább vonzóak, de ha az erejük, a potenciáljuk olyan, hogy képesek átalakítani az energiaelosztást, mágnesként szolgálnak új innovátorok és korai alkalmazók számára. Itt rögzítjük a játékváltó technológiát és a tárolási forradalmat körülvevő előrelépéseket és figyelmet "

145439640173670473CE.jpg

Ahogyan a cikk is leírja, a Yangtze az elmúlt években teljes energiával és erőforrással foglalkozott a tárolási megoldással, azzal a céllal, hogy kiváló márkaképet hozzon létre és több értéket teremtsen minden ügyfel számára, majd váljon vezetővé a háttértároló a globális telekommunikáció, az energiatároló és a motívum.

A Napenergia fejlődéséről

A Solar Progress az Arany Solar Tanács hivatalos kiadványa

a világ leghosszabb történelmi állománnyal rendelkező napelem-szervezete, amely jelenleg az 50. éves napközi konferenciát tartja ebben az évben.