A jangtzi elem három nagy díjat nyert a CIES-ben

2017. április 24-26. Között a sikeres Kínai Nemzetközi Energia Tároló Konferencia (CIES) sikeres volt Suzhouban, a konferencián több tudományos kutatóintézet és vállalati vezető vezetők vettek részt több mint 20 országban, valamint 1300-at + a hazai közönség.

A konferencia során a Yangtze Battery, 26 évnyi, új energetikai területen szerzett tapasztalattal rendelkező és elismert szállító kapta a "2017 Kína legbefolyásosabb vállalkozását az energiatároló iparágban", a "2017 Kína legjobb rendszerellátó megoldás az energiatároló iparban" és "2017 Kína legjobb energiatároló akkumulátor szállító az energiatároló ipar" három díjat.

CIES_-10390583908.jpg


A konferencián Peter Wu ügyvezető igazgató "BOT módot hoz létre, együttműködési platformot alkot" beszédet mondott, az energiatárolás legfontosabb tényezői a rendszer biztonsága, a teljes életciklusú gazdaság és a hosszú távú megbízhatóság. hogy a Yangtze Battery számos megoldást kínál a különböző megújuló energiaforrások iránti kereslet kielégítésére, az energia tárolási megoldások és az ólom-karbon, lítium-ion akkumulátor technológiák átfogó előnyeivel.