A Yangtze Power megnyerte a China Mobile 200 millió beszerzési ajánlatát

151244159440118554EB.jpg

A közelmúltban a Yangtze megnyerte a China Mobile beszerzési ajánlatát a lítium-foszfát-akkumulátorral kapcsolatban, amely 200 millió RMB összegre becsülte az ajánlatot.

Ennek a projektnek a sikere növelni fogja a Jangce ipari előnyeit, pozitív hatással van a kommunikációs biztonsági erő szolgáltatás bővítésére és a működési teljesítmény növekedésére.

A Narada több mint 20 éve szakosodott a tartalék energiaelemek területén, átfogó termékeket és szisztematikus megoldást kínál az iparág vezető technológiájával rendelkező ügyfelek számára. Az utóbbi években a Yangtze lítium akkumulátorának értékesítési mérete a kommunikációs biztonsági mentés számára bővült, termékeinket az ügyfelek már otthon és külföldön is elismerték. Ez a projekt a China Mobile-lal megszilárdítja és kiterjeszti a Yangtze uralkodó pozícióját a kommunikációs biztonsági erő területén.

A Yangtze most az 5G bázisállomás építési módjáról szóló kutatás, új lítium akkumulátor termékek és rendszer bevezetése, hogy megfeleljen az 5G bázisállomás ciklus élettartamának, stabilitásának és működési költségének.