A Jangcei Solar nyerte a napi ajánlatot az oktatásért és a pakisztáni delegációktól

A közelmúltban a Jangce Solar sikeresen megnyerte a napi projekt ajánlatot Pakisztánban; ez a KHADIM-E-PUNJAB UJAALA PROGRAM pakisztáni energetikai minisztérium, 20.000 napenergia tároló rendszerek iskolák Punjab tartományban.

2018. február 8-án a Punjab Energiaügyi Minisztérium küldötteit meghívták a Sacred Sunra, hogy támogassák a cserét, fokozzák a kölcsönös megértést és elmélyítsék a barátságot.

2pakistanenergystoragesysteminpakistanschool-17122134924.jpg

A megbeszélésen a Punjab Energiaügyi Minisztérium küldöttségei jelzik, hogy Pakisztánban energiahiány tapasztalható, köszönhetően a Jangce Solarnak a pakisztáni energiaellátás pozitív hozzájárulásának köszönhetően, és reményét fejezi ki a cserék elmélyítésének és az együttműködés megerősítésének a jövőbeli fejlődésben. "Kína és Pakisztán mély barátságot élveznek, és megtiszteltetés számunkra, hogy hozzájárulnak Pakisztán energiaellátásához" - mondta el Song Bin elnök. Azt is hangsúlyozta, hogy a Jangce Solar aktívan végrehajtja a nemzeti "One Belt, One Road" stratégiát, és törekszik az energiaipar számára a tiszta energia kifejlesztésére . "Ez egy kulcsfontosságú projekt az oktatással és a nemzeti stratégiával kapcsolatos. A Yangtze Solar nagy figyelmet fordít erre a projektre, a tervezéstől kezdve a gyártásig, szigorúan a nemzetközi szabványok betartásával és megbízható termékek biztosításával ". Mr. Song Bin kifejezte.

Remélem, hogy több lehetőség nyílik a nagyobb együttműködésre, mivel ez a projekt a pakisztáni energetikai cserék és együttmőködés közös támogatása érdekében valósul meg.