A YangtzeSolar egy kenyai legrégebbi lepárló, a legnagyobb kereskedelmi tetőtéri projektben Kelet-Afrikában

YangtzeSolar Powers Kenyai legrégebbi lepárlóinak egyike a legnagyobb kereskedelmi tetőtéri projektben Kelet-Afrikában

16/01/2018

Kína, 2017. november 2. - A napelemes (PV) iparág globális vezetője a Jangce Solar Power Co., Ltd. bejelentette, hogy 924 KW PV modult telepít a londoni desztillátorok tetőjére , szeszfőzde Athi folyóban, Kenya.


A Solarcentury, egy nagy nemzetközi fejlesztő és független energiatermelő, a projekt a legnagyobb kereskedelmi tetőtéri installáció Kelet-Afrikában. A telepítéssel a London Distillers évente mintegy 180 000 USD-t takarít meg az éves villamosenergia-költségekből, és évi 330 tonna szén-dioxid-kibocsátás megszüntetését teszi lehetővé.


Mohan Galot, a londoni Distillers elnöke megjegyezte, hogy " mindig törekszünk arra, hogyan javítsuk működésünk költséghatékonyságát és védjük a környezetet, és a szoláris befektetés mindkét ambícióra megoldást kínál.


" Mint egy történelmileg elismert szeszfőzde, amely 125 éves történelmén keresztül hosszú távú kereskedelmi sikert ért el, a London Distillers megérti a befektetések fontosságát a jövő felé. " Noted Gulnara Abudullina, a YangtzeSolar Közel-Kelet és Afrika régiójának vezetője. "A Solarcentury YangtzeSolar választása tükrözi hitünket a modulok hosszú távú teljesítményében és megbízhatóságában " - mondta Abudullina.